на всі випадки

Як видалити сторінку в Твіттері

Як видалити сторінку в Твіттері

    Інтернет-сервіс Twitter придбав величезну популярність по всьому світу, завдяки чому кожен день в ньому реєструються сотні тисяч нових користувачів. Втім, деякі користувачі хочуть видалити свій аккаунт, але не можуть швидко зробити це. Якщо ви належите до цієї категорії людей, то не варто проходити горезвісний «шлях проб і помилок», краще відразу зробити все правильно.


    Як видалити сторінку в Twitter: основні етапи

    Видалення свого облікового запису в Твіттері відбувається наступним чином:

    • спочатку, звичайно ж, потрібно авторизуватися в системі (заходьте на головну сторінку цієї соціальної мережі, у відповідні поля введіть ім’я користувача та пароль, – одним словом, процедура звична);
    • зробивши це, ви потрапляєте на сторінку свого профілю, де можна бачити інформацію про твітах інших користувачів, загальна кількість підписок, читачів тощо;
    • у верхньому правому куті розташований значок налаштувань (характерна шестірня), клікаєте по ньому;
    • далі відкривається вікно, де вказані поточні налаштування вашого профілю (країна, налаштування відображення медіафайлів, переклади зарубіжних твітів і так далі);
    • перегортувати сторінки до кінця і внизу бачите напис «Видалити мій обліковий запис», натискає туди;
    • наступна сторінка має дуже символічний характер і заголовок «Значить, прощаємось?»;
    • рекомендується ознайомитися з інформацією, яка там написана (наприклад, так можна дізнатися, що дані облікового запису зберігаються ще 30 днів після видалення);
    • якщо прочитавши все, ви зважилися видалити свій профіль, натискаєте відповідну кнопку і дотримуйтесь інструкцій.


    Що потрібно знати перед тим, як видалити аккаунт в Твіттері?

    Багато користувачів шукають, як видалити Твіттер, але далеко не завжди це є вирішенням їх проблем. Перед тим як видалити Twitter-аккаунт, вам варто знати, що:

    • якщо ви плануєте створити новий обліковий запис, використовуючи в ній старі дані (ім’я користувача і адресу електронної пошти), перед видаленням профілю рекомендується змінити в меню налаштувань (інакше ви не зможете зробити це, поки не пройде 30 днів);
    • на видалення облікового запису йде всього кілька хвилин, але деякі пункти її вмісту видно для інших користувачів ще кілька днів;
    • не варто видаляти свій профіль, якщо ви просто бажаєте змінити ім’я користувача або URL-адресу (для цього досить зайти в налаштування, відредагувати необхідну інформацію і натиснути «Зберегти зміни»; після введення пароля нові параметри вступлять в силу).
    • Звичайно, видалення облікового запису – самий простий спосіб, як можна видалити всі твіти відразу. Але якщо ви не хочете втрачати час на нову реєстрацію, краще цього не робити.

      Джерело.

Будь ласка оцініть статтю.
Дуже погано!!Погано!Недуже.Добре :)Відмінно! (1 голосів, середня оцінка: 5.00 з 5)
Loading...Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>